Hjälp Racekalendern

Hjälp mig hålla racekalendern.se vid liv!

Kära besökare,
Racekalendern.se är resultatet av en helt ideell insats, en hemsida jag byggt för att erbjuda ett komplett folkracekalendarium.

Sedan starten har jag investerat både pengar och tid för att hålla racekalendern vid liv. Men på fem år har priserna för att behålla hemsidan ökat med nästan 300%(!) och nu vet jag inte om att det är ekonomiskt försvarbart att hålla sajten vid liv längre. Därför väder jag mig nu till er för att be om ert stöd. Ditt bidrag, oavsett om det är 10 kronor eller 100 kronor, kan göra stor skillnad och hjälpa mig att hålla Racekalendern.se vid liv, och kanske till och med växa med fler typer av race.

Så här kan du hjälpa till:

 1. Donera en valfri summa: Varje krona räknas och går oavkortat till Racekalendern.se.
  • Swisha valfritt belopp till 0734359770 med meddelande Racekalendern (mottagare: Klas Liwenborg).
  • Skanna QR-koden med swishappen på din telefon.
  • Använd de blå snabbknapparna med de förifyllda beloppen direkt från din mobil (då blir belopp, mottagare och meddelande rätt på en gång).
    
 2. Sprid ordet: Berätta om racekalendern till vänner, familj och andra folkraceentusiaster. Ju fler som känner till insamlingen, desto större är sannolikheten att detta fungerar.
   
 3. Vill er klubb sponsra racekalendern? Hör av er till mig på mail info@racekalendern.se så berättar jag mer om hur jag tänker att vårt samarbete skulle se ut.

 

Swish

TUSEN TACK för ditt stöd! Med din hjälp kan jag hålla Racekalendern.se levande och fortsätta hjälpa publiken att hitta till alla folkrace.

Med vänliga hälsningar,

Klas Liwenborg
Grundare av Racekalendern.se